Фомијес 28 парчиња Држачи За Подлоги За Цевки За Г Абдоминална Г Копче За Цевки Опфаќа Влошки За Поддршка За Хранење За Еднократно Хранење За Материјали За Нега На Д?
  • Неодамнешно

Фомијес 28 парчиња Држачи За Подлоги За Цевки За Г Абдоминална Г Копче За Цевки Опфаќа Влошки За Поддршка За Хранење За Еднократно

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Овие влошки за повеќекратна употреба се лесни и практични за употреба, кои можат да се нанесат како држач за возрасни или да се нанесат како подлога за гради на бебиња кои дојат, цврсти и безбедни, што ви дава пријатно искуство во користењето ?Г Облик Покријте Со три слоја за да ги спречите прстите да ја допираат цевката, намалувајќи го ризикот од паѓање. Со фини шевови и одлична абсорбента карактеристика, за ефикасно избегнување на истекување на течност. ?Усвојувајќи премија, овие влошки за копчиња за хранење се меки и пријателски за кожата, удобни за употреба.Овие влошки се навистина корисни и за новородените бебиња и за новите мајки, помагајќи во хранењето на бебето. ?Со Оваа Подлога, може да ја скрие цевката, а потоа можете да шетате од тоа да не се грижите за паѓањето на цевката. Исто така, усвојуваме премиум материјал, кој ја ублажува вашата болка од залепете неколку ленти на цевката. Многу погодно за користење во болница, дома или на друго место.