Сет За Хранење Силиконски Бебиња Лангмеил, Материјали За Одвикнување Предводени Од Бебиња, Слатко Пакување Верверица 8, Силиконски Сад За Вшмукување Поделена Плоч?
  • Неодамнешно

Сет За Хранење Силиконски Бебиња Лангмеил, Материјали За Одвикнување Предводени Од Бебиња, Слатко Пакување Верверица 8, Силиконски Сад За Вшмукување

DEN 639.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбеден и Сигурен : сет За хранење силиконски бебиња Лангмеил е направен од 100% силикон за храна Тие се нетоксични, БЕЗ БПА, БЕЗ ПВЦ, БЕЗ Фталати, БЕЗ ОЛОВО и други штетни хемикалии. Нашиот комплетен сет на залихи за хранење бебиња е СЕРТИФИЦИРАН ЗА МОДА и КПСИЈА. Фрижидер, микробранова печка и машина за миење садови безбедно. Силна Моќ На Вшмукување : Силиконскиот сад и плочата имаат засилени точки на вшмукување за да продолжат безбедно да се прицврстуваат на која било целосно мазна Површина, вклучувајќи ги и садовите за столици. Никогаш нема да се грижите дали вашето бебе повторно ќе ја фрли, преврти или фрли чинијата. Лесно Се Чисти : овој комплет материјали за хранење мали деца е многу лесен за чистење, може да биде или брзо плакнење или во машина за миење садови. Издржлив и нераскинлив силикон за храна е најдобриот идеален материјал за јадења за мали деца, нема повеќе испукани чинии, совршена големина, погодна за бебиња и специјално дизајнирана да помогне во самојадењето за бебе. Удобен За Употреба : Мекиот прибор за бебиња е совршен за бебиња што никнуваат заби. Бебешките плочи се поделени во 3 решетки кои можат да одвојат овошје и зеленчук и дополнителна храна, силиконската прилагодлива лигавче може да фати храна за време на јадењето на бебето чувајте ја облеката уредна, вшмукување сад за да избегнете истурање супа, вилушките и лажиците за бебиња лесно се држат и држат, мини чаша што му помага на бебето да пие самостојно.