Решетка За Сушење шишиња за бебиња Со Комплет Четка За Чистење Шишиња/Пластична Кеса И Решетка За Сушење Шишиња Заштедува Пари И Планетата Се Преклопува За Лесно С?
  • Неодамнешно

Решетка За Сушење шишиња за бебиња Со Комплет Четка За Чистење Шишиња/Пластична Кеса И Решетка За Сушење Шишиња Заштедува Пари И Планетата Се

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Голем Капацитет - 12 Лавици-4 За Големи Шишиња Со Млеко, 6 За Мали Шишиња За Хранење, 2 За Брадавици, Капаци За Чаши, Прстени За Заби, Цуцли Има Доволно Простор За Држење и Сушење На Целата Големина и Форма На Шишиња За Бебиња и Други Додатоци За Хранење Како Делови Од Пумпа,вентили,брадавици,сламки,голтки,Чаши за обука,прибор за јадење,Четка,цуцли Итн. Лесен За Чистење - Специјалниот Дизајн На Држачот За Шишиња Доаѓа Со Две Бесплатни Четки За Чистење На Заградите И Шишиња За Хранење Бебиња. Само Отстранете Ја Фиоката Од Држачот на Решетката, Лесно Можете Да Ја Исчистите Решетката за Сушење Шишиња. Безбедност И Здрава - Бпа Слободен, Фталат Слободен И Пвц Слободен. Пробано И Тестирано Бебе Безбедно. Одделниот Дизајн На Жлебот Во Форма На Буквата У Прави Водата Полесно Да Тече Во Шасијата за Да Го Одржува Шалтерот Сув, Додека Држачите за Шишиња Ги Држат Шишињата Наопаку за Брзо Сушење,Што може Да Избегне Одгледување Бактерии или Мувла. Преклопен И Мал - Оваа Подлога За Сушење Шишиња За Бебиња Е Преклоплива и Мала за Да Заштеди Простор,А Заградите се Флексибилни што Лесно може да се Прилагодат Од Врвот До Дното со Прстите.