Кисангел 1pc Шише Потопло Калефактор Патнички Грејач Кафе Кригла Потопол Термостат Грејач За Шишиња За Новороденчиња Бебешко Шише Потопло Снабдување Со Хранење Бе?
  • Неодамнешно

Кисангел 1pc Шише Потопло Калефактор Патнички Грејач Кафе Кригла Потопол Термостат Грејач За Шишиња За Новороденчиња Бебешко

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Загреан Капак За Шишиња : Поддржете USB, полнење автомобилИнтелигентен дизајн за контрола на температурата, удобен за употреба. Капак за шишиња за бебиња : главното тело на грејачот за кафе во автомобилот е изработено од стп материјал специјално развиен за напредни шишиња за бебиња, кој е безбеден и нетоксичен. Бебе Патување Шише Потопло : лесен дизајн, пренослив за носење надвор. Покритие За Шишиња Потопло : Греење На Температурата, ефикасно одржување на хранливо млеко, многу практично за употреба. Капак За Шише За Хранење доенчиња : Специјално дизајниран да помогне да се задржи шишето или модерно, исто така, заштитувајќи го шишето за хранење. Пакетот Вклучува 1 x бебе шише потопло покритие 1 x рачни Карактеристики-може да го направи млекото топло, исто така, се служи КАКО ШИШЕ декорација USB Патување Млеко Топлина Чувар. - и против паѓање, може подобро да го заштити шишето, да го одржува млекото постојано топло, удобен капак за шишиња за зафатени мајки и тато бебе патување шише потопло. - Произведени со материјал што може да биде за време на услугата загреан капак шише. - Големина : Околу 27,20Х11, 20Х2, 00см/10, 69Х4, 40Х0, 79инч пренослив грејач за шишиња со млеко.