четка За Шише За Бебиња plllaaoo, Комплет Четка За Чистење Силиконски Шишиња За Бебиња За Повеќекратна Употреба,6 парчиња Силиконски Сет За Четки За Шишиња За Бебиња,Че?
  • Неодамнешно

четка За Шише За Бебиња plllaaoo, Комплет Четка За Чистење Силиконски Шишиња За Бебиња За Повеќекратна Употреба,6 парчиња Силиконски Сет

DEN 299.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Мек Материјал Q влакната се направени од силикон, меките силиконски влакна го олеснуваат чистењето на шишињата за бебиња, чашите за вода и други предмети без гребење на внатрешните ѕидови Удобно е за држење и лесен за ракување, што ви носи добро искуство со користење. ●Сеопфатно Чистење●меката и еластична глава на четката носи силна деконтаминација, може да навлезе длабоко во дното на шишето и да се вклопи под кој било агол за да се постигне чист без ќорсокаци. ●Со Висечка Дупка ● дизајнот На големата висечка дупка овозможува да се закачи за складирање и лесно може да се закачи на различни куки дома. Четките за шишиња за бебиња може да се постават без да заземаат многу простор, што е погодно за складирање и може да спречи нечистотија да расте. ●Безбеден И Издржлив ● овој комплет четки за шишиња за бебиња е изработен од висококвалитетен силиконски материјал, без БПА, здрав и еколошки, можете да го користите со доверба. Овој комплет четки за чистење шишиња е совршен за чистење и сушење шишиња во движење. Овој комплет за чистење шишиња за бебиња прави внимателен подарок за бремени жени, нови татковци и новопечени мајки. Quolle Cit ® совршениот комплет за четки за шишиња за бебиња може лесно да го исчисти секој дел од шишето, овозможувајќи ви лесно да се справите со различни задачи за четкање и да ги задоволите вашите потреби за употреба. Четка за Шишиња за бебиња,Комплет Четка за Чистење Силиконски Шишиња За Бебиња За Повеќекратна Употреба,6 парчиња Силиконски Сет За Четки За Шишиња За Бебиња,Четка За Шише Со Права Рачка,Четка за Брадавици, Четки за Чистење За Шишиња За Бебиња.

Item Type:
Baby Bottle Brush
Material:
Silicone
Package List:
3 x Bottle Brush3 x Nipple Brush