ТОЈАНДОНА 1 Поставете Преносна Кутија За Млеко Во Прав Контејнер Контејнер Контејнер Запечатливи Контејнери Кутија За Складирање Кутија За Складирање Пп Розово Б?
  • Неодамнешно

ТОЈАНДОНА 1 Поставете Преносна Кутија За Млеко Во Прав Контејнер Контејнер Контејнер Запечатливи Контејнери Кутија За Складирање Кутија

DEN 185.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пп КУТИЈА ЗА ХРАНЕЊЕ БЕБИЊА диспензерот За Млеко во прав има 3 меѓуслојни, погодни за носење. БЕБЕ ХРАНЕЊЕ случај Лесен за чистење и носење, лесен за одвојување на преградите и капакот, чист по употреба. Контејнер користи Компактна големина ,голем капацитет, лесен и удобен за носење. КОНТЕЈНЕР ЗА ДИСПЕНЗЕРОТ користи Пренослива кутија за бебешко млеко во прав дома и патување. ЗАПЕЧАТЛИВИ КОНТЕЈНЕРИ малата големина значи дека лесно може да се чува во вреќи за колички и шишиња за бебиња, како и во шолји за кафе/лавици за пијалоци. Пакет Листа 1 х сет На Кутија за млеко Во прав Карактеристики-Големина : Околу 16, 8х7х7см/6, 6Х2, 75Х2 кутија за хранење бебиња. - Боја : розова кутија за складирање-Материјал : диспензерот ЗА Пп - Млеко во прав има 3 меѓуслојни, погодни за носење дозер за млеко во прав. - Спирален дизајн, цврста заптивка, тресење без страничен сад за истекување млеко. - Пренослива кутија за бебешко млеко во прав дома и случај за хранење бебиња за патување.