Амеда Пумпа ' Заштитете Ја Торбата за Складирање Мајчино Млеко 6oz, 150pc, Основни Работи За Бебиња, Материјали За Доење, Вреќи За Складирање Мајчино Млеко Што Може Повт?
  • Неодамнешно

Амеда Пумпа ' Заштитете Ја Торбата за Складирање Мајчино Млеко 6oz, 150pc, Основни Работи За Бебиња, Материјали За Доење, Вреќи

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштитете Го Вашето Течно Злато : кесата За складирање Мајчино млеко Амеда е претходно стерилизирана со лесна затворачка, двојна заптивка за патент за да се спречи истекување на мајчиното млеко за време на складирањето и транспортот Лесното странично истурање помага да се спречи истурање додека се пренесува млекото од вреќа во шише со овие резерви за доење. Лесно Складирање : Заштитете Ја Торбата За Складирање На Мајчиното Млеко Што Може Повторно Да се Затвори е изградена силна со армирани странични шевови за крајна заштита. Дизајнирани да складираат рамно во замрзнувачот, овие вреќи со мајчино млеко за замрзнување заштедуваат простор и го штитат вашето скапоцено мајчино млеко. Безбедно и Безбедно : Престерилизирано За безбедно складирање за фрижидер или замрзнувач и бпа бесплатно за безбедност на бебето. Издржлив, силен и флексибилен раствор за складирање дизајниран да лежи рамно за брзо замрзнување и одмрзнување за да ги заштити скапоцените витамини и хранливи материи од мајчиното млеко. Заштедете време И Пумпајте Директно Во Вреќа : пумпајте директно Во Пумпата Амеда Заштитете ги контејнерите за складирање на мајчиното млеко за погодност и намален отпад. Лесен за употреба со етикета за пишување, стојат или лежат рамно за компактно складирање. Поддржете го Вашето Пумпање : Нашата мисија е да ве поттикнеме да ги постигнете вашите цели за доење, обезбедуваме широк асортиман на материјали за доење како пумпи, складирање млеко, грижа за градите за доилки и додатоци за хранење за да го направите вашето искуство поудобно, безбедно и поудобно.