Тодмоми 3 парчиња Отворено Патување Големи Капаци Диспензерот За Висат Торба Содржи Активности Зелена Пластика Капацитет Мини Млеко Складирање Во Прав Храна Лажи?
  • Неодамнешно

Тодмоми 3 парчиња Отворено Патување Големи Капаци Диспензерот За Висат Торба Содржи Активности Зелена Пластика Капацитет Мини Млеко

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОНТЕЈНЕР ЗА ФОРМУЛА ЗА БЕБИЊАможе да се користи и како контејнер за складирање храна, чаша за ужина и ореви БЕБЕ ФОРМУЛА ДИСПЕНЗЕРОТза попрецизно да ја извадите секоја лажица млеко во прав со стругалката. ПРЕНОСНИ ФОРМУЛА ДИСПЕНЗЕРОТсадот за млеко во прав е едноставен за отворање и затворање. СНЕК ЧАША за отвореноПомогнете ви да ја извадите секоја лажица млеко во прав прецизно и лесно. Обезбедете ја количината на млеко во прав, одбивајќи отпад. ПАТУВАЊЕ КОНТЕЈНЕР ЗА ХРАНА ЗА БЕБИЊАГолем капацитет совршено се вклопува во рака и кеси, складирање за млеко во прав, формула, кафе, чај, зачини, овошје, закуски итн. Пакет Листа 1 х кутија за складирање 1 х Карактеристики на лажица-Запечатени и отпорни на истекување, обезбедувајќи свежа храна и спречувајќи ја формулата да се навлажни и лошо. - Тоа е мултифункционална кутија за складирање и може да се користи за чување млеко во прав, закуски, овошје и многу повеќе. - Попрецизно да ја извадите секоја лажица млеко во прав со стругалката. - Голем капацитет совршено се вклопува во рака и кеси, складирање за млеко во прав, формула, кафе, чај, зачини, овошје, закуски итн.