Магнетни Замрзнувачки Рамни Садови за Складирање На Мајчиното Млеко Со Добри Фиоки За Брави - Додаток За Пумпа За Гради за Замрзнување На Вреќи За Складирање Мајчи?
  • Неодамнешно

Магнетни Замрзнувачки Рамни Садови за Складирање На Мајчиното Млеко Со Добри Фиоки За Брави - Додаток За Пумпа За Гради за Замрзнување

DEN 527.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Замрзнува вреќи рамно за складирање, до 3 кеси одеднаш Може да се стави во која било ориентација додека замрзнувате. Работи со повеќето правоаголни кеси за складирање; компатибилен со следниве кеси За складирање мајчино млеко : Момкози, Нагоре И Нагоре, Медела, млечни производи, Лансино, Авент, Избор На Родител, Нук, Д-р Браун, итн. Магнетниот дизајн е лесен за употреба и создава совршено рамни кеси. Без незгодни велкро или еластични кои се истрошуваат или создаваат кеси во форма на клин. Продавници во склопот на фрижидерот или замрзнувачот. Овој комплет вклучува (2 мали послужавници, 2 големи послужавници) и замрзнува вреќи од 1-6 унци и може да замрзне до 3 кеси одеднаш. Овој сет може да биде најдобар додека го започнувате патувањето доење или ако претпочитате флексибилност на замрзнување во различни количини. Дополнителни мали или големи послужавници може да се купат одделно за да одговараат на вашите потреби за волумен. Нашите Магнетни Фиоки за Замрзнување беа дизајнирани да ги замрзнат вреќите за складирање на мајчиното млеко целосно рамни, до шест (6) унци или 180 милилитри, без оглед на ориентацијата или големината на замрзнување. Неговиот дизајн во очекување на патент овозможува едноставна, еднорачна употреба на фиоките за брзо прицврстување на фиоките заедно. Кога не се користат, садовите за замрзнување се чуваат погодно на страната на фрижидерот или замрзнувачот. Конвенционалните методи за замрзнување на вреќи за складирање мајчино млеко бараат многу простор во замрзнувачот, мора да останат совршено рамни и често завршуваат грутки.