Наналази Нослива Пумпа За Гради Раце Без Подолго Траење на Батеријата &засилувач; ЛЕД Дисплеј, Пренослива Електрична Пумпа за Гради со 3 Режими &засилувач; 9 Нивоа &з?
  • Неодамнешно

Наналази Нослива Пумпа За Гради Раце Без Подолго Траење на Батеријата &засилувач; ЛЕД Дисплеј, Пренослива Електрична Пумпа за Гради

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Надградено Искуство Пумпа За гради Што може Да се носи Наналази со 3 режими и вистинска фреквенција на доење и јачина на вшмукување за да се оптимизира производството на млеко Може да собере до 6 мл/180 мл млеко. €Подолго Траење На Батеријата ● Пренослива пумпа За гради со капацитет на батеријата од 1200m Ah, Целосно наполнета Може Да се користи 180 минути/6-8 сесии, еден ден по полнење. Автоматското исклучување на секои 30 минути им помага на мајките удобно да пумпаат. ●Безбеден материјал и спиење. ●Дизајн Отпорен На истекување И Лесен За Чистење. Силиконскиот вентил во една насока може ефикасно да го спречи повратниот проток на млеко од здив, Да Го Зголеми запечатувачкиот раб на контејнерот. Заштитете ја секоја капка скапоцено мајчино млеко за мајки. Секој дел од безжичната пумпа за гради е одвојлив, Лесен за чистење и склопување, Заштедувајќи време.