Gaofan новороденчиња од папочна врвца плацента медицинска сестра модел на кукли за предавање, манекенки за обука на медицинска сестра, дисплеј за облека за пелени за ?
  • Неодамнешно

Gaofan новороденчиња од папочна врвца плацента медицинска сестра модел на кукли за предавање, манекенки за обука на медицинска сестра, дисплеј

DEN 724.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Човечки машко новороденче модел со карактеристики за здравствено образование Тоа е модел со полно тело на новороденчиња, со подвижна глава и екстремитети. Папочната врвца има реален изглед, со папочна вена и папочна артерија внатре. Може да се користи за неонатална лигатура на папочната врвца и обука за работа со медицински сестри, со цврсто чувство на рака и одредена должина на папочна врвца може да се користи постојано за многу пати. Опремени со повеќе резервни модели на папочна врвца. Може да се извршат основни операции на медицинска сестра, како што се доење, капење, облекување и промена на пелена на новороденчиња. Подвижни зглобови за демонстрирање на процедури за нега на бебиња. Човечки машко новороденче модел со карактеристики за здравствено образование. Тоа е модел со полно тело на новороденчиња, со подвижна глава и екстремитети. Папочната врвца има реален изглед, со папочна вена и папочна артерија внатре. Може да се користи за неонатална лигатура на папочната врвца и обука за работа со медицински сестри, со цврсто чувство на рака и одредена должина на папочна врвца може да се користи постојано за многу пати. Опремени со повеќе резервни модели на папочна врвца. Може да се извршат основни операции на медицинска сестра, како што се доење, капење, облекување и промена на пелена на новороденчиња.

Naturally large:
Model:
BOU/132
Package includes:
1 X Baby Nursing Manikin:
If you have any questions, please contact our customer service. Thank you very much. :