3 Во 1 Средство за Чистење Четки За Шишиња За Бебиња, Мултифункционална Четка За Чистење - Заменлива Четка За Шишиња Со Сунѓер, Средство За Чистење Брадавици и Четка ?
  • Неодамнешно

3 Во 1 Средство за Чистење Четки За Шишиња За Бебиња, Мултифункционална Четка За Чистење - Заменлива Четка За Шишиња Со Сунѓер,

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Симпатичен Дизајн На Морков] оваа четка за шишиња има симпатичен дизајн на морков кој обезбедува удобно и без напор зафат Чистачот за усни со три реда обезбедува поефикасно отстранување на нечистотијата. Топката за сунѓер може да се замени кога ќе се истроши, а куката за глава безбедно го прицврстува сунѓерот. Порозниот сунѓер лесно се пени. Висечкиот дизајн го олеснува складирањето и сушењето. Погоден за чистење шишиња за бебиња. Овој чистач за шишиња доаѓа со две еластични топчиња за сунѓер за длабоко чистење, мека и издржлива, богата пена и силна моќ за чистење. Лесно ги отстранува дамките од млеко, дамките од кафе, дамките од масло, дамките од чај.ирт скриен во жлебовите на капакот. Четката за меки рабови Во Форма На Буквата У ги чисти тврдоглавите дамки околу работ на чашата. [Материјали и Применливи Чаши] Внимателно избрани материјали (ABS, TPR, сунѓер), bpa-бесплатни, безбедни за употреба. Погоден за повеќето шишиња со дијаметар помал од 1,6 инчи, како и изолирани шишиња со вода, шишиња со спортска вода, шишиња со бебешка вода, вазни, големи шишиња, чајници, играчки, термози, шишиња за бебиња, вазни и тесни стаклени садови.