Kiinde Пресврт Торбичка Директна Пумпа Директна Храна Пресврт Капа Мајчиното Млеко Чување Кеси За Пумпање, Замрзнување, Греење И Хранење, Пред-Стерилизирани, 6 Унца, П?
  • Неодамнешно

Kiinde Пресврт Торбичка Директна Пумпа Директна Храна Пресврт Капа Мајчиното Млеко Чување Кеси За Пумпање, Замрзнување, Греење

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИРЕКТНА ПУМПА, ЗАМРЗНУВАЊЕ, ТОПЛИНА и НАПОЈУВАЊЕ : пумпа, складирање и напојување користејќи ја истата торбичка за стискање со нашите адаптери за заклучување на пресврт, затоплувач На шишиња Козии Про, Природно Шише За Хранење Кинде И Активни Брадавици за Бравата КАПАЧИЊАТА СО НАВОЈ ГО ЕЛИМИНИРААТ ИСТЕКУВАЊЕТО НА МЛЕКОТО : Торбичките За Извртување Кинде имаат капачиња со навој за да го одржат вашето млеко безбедно; безбедно префрлете го млекото од работа во дома во нашиот ладилник без да се грижите за истекување. ПРЕТХОДНО СТЕРИЛИЗИРАНИ И РЕЦИКЛИРАНИ МАТЕРИЈАЛИ : системот За складирање мајчино млеко Кинде ви овозможува да пумпате, чувате и храните сите од истата кеса за складирање млеко. МЕРЕЊА ДИРЕКТНО НА ТОРБИЧКАТА : Торбичките за Извртување На Кинде вклучуваат ознаки за да можете точно да го следите внесот на вашето дете; достапно во големини од 6 мл и 8 мл.