Кисангел Дрвени Божиќни Орнаменти 10 парчиња Украси За Новогодишна Елка Декорација На Снегулки Парчиња Дрво Божиќни Ознаки За Декор На Новогодишна Елка Занаети СА?
  • Неодамнешно

Кисангел Дрвени Божиќни Орнаменти 10 парчиња Украси За Новогодишна Елка Декорација На Снегулки Парчиња Дрво Божиќни Ознаки За Декор

DEN 1548.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ќе Добиете : Содржи 10 парчиња Парчиња Божиќно дрво и 10 парчиња јажиња од коноп Големината е околу 3. 12 инчи/ 8 х 8 х 0. Рустикален и класичен и погоден За Божиќ. Украси за новогодишна Елка : приврзок со шема на снегулка празнична атмосфера на Вашиот Божиќ. Овие приврзоци совршено го обоија вашиот дом и донесоа божиќна атмосфера. Приврзок за дрво : Изработен од врвно дрво, лесен и мазен, не е лесен за. Овие самостојни приврзоци се совршени за декорација на домот, градината, дворот, барот итн. Лесен За Употреба : Секој дрвен украс е прикачен со јаже за лесно виси. Многу погоден за закачување на новогодишна елка, ѕид, врата, прозорец или украси на камин. Широки Апликации : за закачалки, ознаки, изработка на картички, украси, резервации за отпадоци, декупаж, изработка на знаци и многу други уметнички и занаетчиски проекти. Опис Уште се двоуми како да го декорирате вашиот дом На божиќна забава? Тогаш овој божиќен приврзок за снегулка е за вас! Се користи за закачалки, етикети, изработка на картички, декорација, бележник, сечење хартија, изработка на лого и многу други уметнички и занаетчиски проекти.