5 Пакет Фондан Силиконски Калапи Во Собата, Мини Пеперутка/Цвет/Лисја/Роза Силиконски Калапи За Торта Украсување, Правење Чоколадо, Полимерна Глина, Епоксидна Каст?
  • Неодамнешно

5 Пакет Фондан Силиконски Калапи Во Собата, Мини Пеперутка/Цвет/Лисја/Роза Силиконски Калапи За Торта Украсување, Правење Чоколадо,

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : Комплет од 5 силиконски калап за фондан,2 парчиња мувла за цвеќе од маргаритка, 1 еез мувла за цвеќе од роза, 1 парчиња калап за лисја, 1 еез калапи за пеперутки БЕЗБЕДНОСНИ МАТЕРИЈАЛИ : Силиконските калапи за Храна се безбедни,еколошки, многу флексибилни и еднократно.(Најдобро е да нанесете малку путер или правење спреј за готвење . ШИРОКА ПРИМЕНА : може да се користи за правење секаков вид калапи, како што се тврди бонбони, фондан,желе,сапун,стопено чоколадо,восок,епоксидна смола и сите видови глини за обликување. Може да се користи и за совршена декорација на тортата. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : флексибилната силиконска мувла од роза е идеален калап за печење, многу лесен за чистење и може безбедно да се користи во машина за миење садови. МНОГУ ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : целата колекција има добри сорти на цвеќиња, пеперутки и лисја од кои можете да изберете.