Wifemify Кожни Алатки Рачно Шиење Фина Изработка Кожни Занаетчиски Алатки Кожен Комплет За Шиење ЗА Чевли Од КОЖНИ Чанти Diy.
  • Неодамнешно

Wifemify Кожни Алатки Рачно Шиење Фина Изработка Кожни Занаетчиски Алатки Кожен Комплет За Шиење ЗА Чевли Од КОЖНИ Чанти Diy.

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Богати Алатки : Опремени со восочна нишка, алатки за печатење, линијари, тркала за обележување, ленти за брусење, кожни игли итн алатките се комплетни. Висококвалитетни Материјали : Изработени од метал, дневник, железо, не е лесно да се скрши, издржлив и има долг работен век. Фина Изработка : со фина изработка, исклучителен изглед. Тоа е совршен избор ЗА љубителите на рачно шиење САМИ. Најдобар Подарок : Погоден За почетници и квалификувани, најдобар подарок за модни дизајнери или домаќинки. Применлива Сцена : Совршена За шиење кожа, платно или други проекти. Лесно правете многу видови производи ОД КОЖА САМ, како што се кожни чанти, кожени чевли итн. Богати Алатки : Опремени со восочна нишка, алатки за печатење, линијари, тркала за обележување, ленти за брусење, кожни игли итн. алатките се комплетни. Висококвалитетни Материјали : Изработени од метал, дневник, железо, не е лесно да се скрши, издржлив и има долг работен век.