Восок Печат Печат Во Собата, Ретро Восок Жито Печат Рачка Повеќенаменски САМОСТОЈНА Врежана Заптивка Рачка Занает Материјали Восок Печат Рачка Плик Декоративни З?
  • Неодамнешно

Восок Печат Печат Во Собата, Ретро Восок Жито Печат Рачка Повеќенаменски САМОСТОЈНА Врежана Заптивка Рачка Занает Материјали Восок

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВОСОК ПЕЧАТ ПЕЧАТ ВО СОБАТА-Со користење на комплет восок печат може да се избегне да се отвори тајно за важни документи и некои приватни информации Комплет за восок за запечатување со голема вредност за печат за заптивки од восок. ЗАПЕЧАТУВАЊЕ ВОСОК - Можете да покриете божиќна честитка и да ја користите романсата На Денот на Вљубените за да напишете љубовни писма! Овој елегантен печат додава допир на вредност и трајност на буквите, пликовите, сертификатите и документите. Изгледа малку старо, но толку шармантно и античко. Обезбедувајќи ви добар избор на бои за да ги задоволите вашите потреби кога ги правите вашите восочни марки. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-комплетот за печат на восочни заптивки доаѓа со се што ви треба покрај вистинскиот печат за запечатување на восок. Восокот за запечатување лесно се топи и брзо се суши со помош на лажицата за топење на восокот и свеќите за чај. ОКТАГОН ФОРМА ЗАПЕЧАТУВАЊЕ ВОСОК МОНИСТРА-Овие восок монистра не се само во добар изглед октагон форма, но исто така и во соодветна големина, можете да користите 2 или 3 мониста за запечатување и украсување пликови, покани за венчавки, честитки итн. МУЛТИ АПЛИКАЦИЈА-восокот за печат е совршен за правење покани за венчавки, мапи, ретро букви, ракописи, пликови, парцели, картички, занаети, запечатување подароци, запечатување вино, пакување чај или козметика, покани за забави и други занаетчиски проекти.

Origin:
Mainland China
Use:
Decoration
Name:
Seal handle (excluding seal head)
Material:
Plastic
Size:
7.5cm/2.95inch
Color:
White,Blackish Green,Dark Blue,Sky Blue,Pink,Wooden
How to make your own seal with sealing wax?:
1 Remove some wax:
2. Melt the wax in a spoon;:
3. Pour the melted wax into the required place;:
4. Stamp the melted wax and allow it to cool for a few minutes.:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Stamp Handle: