Г. Е Професионална Алатка За Бричење Со Нож Од Нерѓосувачки Челик Со 5 Резервни Сечила за Поправка НА Таблети ЗА Телефонски Компјутер САМОСТОЈНО Уметничко Дело Сеч?
  • Неодамнешно

Г. Е Професионална Алатка За Бричење Со Нож Од Нерѓосувачки Челик Со 5 Резервни Сечила за Поправка НА Таблети ЗА Телефонски Компјутер САМОСТОЈНО

DEN 129.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Идеален За Прецизно Сечење На Модели, Уметнички Дела, Дрво, Картон, Позадина, Фолија И Тенки Пластични Листови Итн 5 Достапни Заменливи Сечила, Не Треба да се Грижите за Замена на Сечилата. Со Остар И Нерѓосувачки Челик Сечилото, Можете Да Го Направите Вашиот Уметнички Занает Работи Полесно. Лесна Рачка Со Дизајн Без лизгање На Телото На Ножот, Го Олеснува Слободното Ракување. Исто Како И Сликата. Опис На Производот Боја : 1 Повеќе Карактеристики : ● Лесно За Сечење На Мат, Изработка На Модели, Резба, Бодување , Офорт, Кастрење. Со Телото На Ножот Дизајнирано Против лизгање, Полесно и Пофлексибилно Е Да Се Ракува. ● Со Нерѓосувачки Метал Алат Сечилото, Тоа Е Супер Остар, И Долготрајни. Како Да Ги Замените Лопатките За Бричење : ● Одвртете Ги Завртките На Врвот За Да Го Отклучите Сечилото, Извадете Го Досадниот Брич Што Сте Го Користеле Толку Долго. ● Затегнете Го Назад Откако Ќе Го Замените За Да Го Заклучите Новото Сечило На Место. Ве Молиме Внимавајте На Прстите Кога Го Правите Ова За Да Избегнете Сечење И Гребнатини.