120 Парчиња Половина Дрвени Топчиња, 15мм Божиќни Карирани Занаетчиски Топчиња Поделени Дрвени Мониста ЗА Сам Занает Божиќни Украси За Денот На Благодарноста На Ноќ?
  • Неодамнешно

120 Парчиња Половина Дрвени Топчиња, 15мм Божиќни Карирани Занаетчиски Топчиња Поделени Дрвени Мониста ЗА Сам Занает Божиќни Украси За Денот

DEN 47.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА-Доаѓа со 120 парчиња половина дрвени топчиња, вклучувајќи 2 различни стилови, доволно количество залихи ЗА сам проект, уметнички и занаетчиски материјали КВАЛИТЕТНА МАТЕРИЈА-Половина карирани дрвени монистра се направени од природно дрво , кои се цврсти и издржливи, не е лесно да се скршат. ПЕРСОНАЛИЗИРАН СТИЛ-убавата карирана внимателно се печати на дрвените топчиња, живописни и јасни, може добро да се вклопи со вашите спални соби, дневни соби, трпезарии. ИДЕАЛНИ ЗАНАЕТЧИСКИ МАТЕРИЈАЛИ - овие дрвени монистра дефинитивно ќе бидат идеално решение за задоволување на вашите креативни потреби за ракотворби, обезбедувајќи најзначајни подароци за семејството и пријателите, како што се украси за дома и забави. ГОЛЕМИНА НА ПРОИЗВОДОТ-дијаметар од 15 мм/ 0,6 инчи и висина од 8 мм/ 0,31 инчи, соодветна големина може широко да се примени во нашиот секојдневен живот.