12 Парчиња Меко Гумено Ребро За Керамика Глина Силиконски Керамички Алатки Мулти Стилови Керамика Гума Глина Керамички Ребра ЗА САМОСТОЈНИ Мазни Форми Вајање Кера?
  • Неодамнешно

12 Парчиња Меко Гумено Ребро За Керамика Глина Силиконски Керамички Алатки Мулти Стилови Керамика Гума Глина Керамички Ребра

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Богат И Комплетен Сет : пакетот вклучува 12 парчиња керамички алатки, вклучувајќи 4 форми, кои доаѓаат со 4 бои, црвена, портокалова, жолта и зелена, доволно количество и избрани бои за да ги користите и замените Соодветната Големина Најмногу Одговара : големината на силиконското глинено ребро е околу 3,94 х 2,05 инчи/ 10 х 5,2 см, погодна за држење и држење, а разумниот дизајн на лакот ви го олеснува користењето, можете подобро да ги скратите вашите дела. Квалитетен Материјал : меките ребра за керамика се сигурни и долготрајни, не се лесни за деформација или кршење, практични и сигурни за употреба, можете да ги користите долго време, обезбедувајќи ви леснотија и самодоверба. Погоден ЗА САМ : можете ДА НАПРАВИТЕ САМИ И да споделите силиконски ребра за керамика со вашето семејство, да ја подобрите вашата комуникација, да ги подобрите вашите раце на способноста и да добиете чувство за достигнување во процесот НА САМОДОВЕРБА. Широки Апликации Во Секојдневниот Живот : избраните алатки за керамика се практични за мазна керамика и глина, можете да ги поправите вашите занаетчиски дела од нашите производи, за да создадете своја работа, со овие алатки, можете да уживате во процесот НА САМОСТОЈНО. Карактеристики : срдечен избор на подароци за зима : овие алатки за керамика може да се испратат до членовите на вашето семејство, вашите колеги, вашите пријатели или љубители НА САМОДОВЕРБА, Како Новогодишни подароци или Божиќни подароци, за да ја покажат вашата грижа и љубов кон нив, така што вашата врска ќе биде подобрена.