ЗХАЈ Против Гребење Кожа, Налепници За Поправка На Кожа, Ленти За Поправка На Кожа, Самолепливи Налепници За Софа За Мебел, Софи,Седишта За Автомобили,Светло Зелена,
  • Неодамнешно

ЗХАЈ Против Гребење Кожа, Налепници За Поправка На Кожа, Ленти За Поправка На Кожа, Самолепливи Налепници За Софа За Мебел, Софи,Седишта

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

®Голема големина кожената лепенка може да биде прилагодена според потребната големина Нашиот лепенка за поправка На Кожа има подолга ширина, така што можете да покриете големи површини. Тапацирајте ги вашите каучи столици за мебел за софа, целосен капак и изгледа сосема ново. Да заштедите пари нема потреба да купувате нов мебел. Се држи добро на различни или површини и ги отстранува лесно оставајќи зад себе остатоци. Го враќа вашиот омилен мебел и облека во живот. ●Лесен за употреба ● само излупете ја хартијата за поддршка на лепило за кожа, а потоа залепете лепенка за поправка на дупки, рипови и дамки во каучот, седиштата за автомобили или друг кожен производ. Потребни се само неколку секунди за да се завршат работите за одржување. ● Висок квалитет ● потрајна Кожа и неостанато лепило. Функција За Поправка На кожа Нема потреба од топлина, Нема пеглање, не се потребни алатки, Не Е потребно Шиење, Нема Време На Чекање,Кожа Мазна, Водоотпорна,Отпорна На Абење,Совршена удобност за поправка, Самолеплива Силна и Издржлива. неостанато лепило,ставете силно, Против Гребење. ●Широка Примена ● Самолеплива поправка кожа погодна за каучи, лежалка,софи, столови, седиште за автомобил, чанти, чанта , чизми, долна јакна, ремени , перница, багаж, ракавици, седишта за мотоцикли, лежалка, чанта, седиште за камиони и други кожни мебел.одговараат на работ на седиштето. ®Голема големина кожената лепенка може да биде прилагодена според потребната големина. Нашиот лепенка за поправка На Кожа има подолга ширина, така што можете да покриете големи површини. Тапацирајте ги вашите каучи столици за мебел за софа, целосен капак и изгледа сосема ново. Да заштедите пари нема потреба да купувате нов мебел. Се држи добро на различни или површини и ги отстранува лесно оставајќи зад себе остатоци. Го враќа вашиот омилен мебел и облека во живот. ●Лесен за употреба ● само излупете ја хартијата за поддршка на лепило за кожа, а потоа залепете лепенка за поправка на дупки, рипови и дамки во каучот, седиштата за автомобили или друг кожен производ. Потребни се само неколку секунди за да се завршат работите за одржување. ● Висок квалитет ● потрајна Кожа и неостанато лепило. Функција За Поправка На кожа Нема потреба од топлина, Нема пеглање, не се потребни алатки, Не Е потребно Шиење, Нема Време На Чекање,Кожа Мазна, Водоотпорна,Отпорна На Абење,Совршена удобност за поправка, Самолеплива Силна и Издржлива. неостанато лепило,ставете силно, Против Гребење. ●Широка Примена ● Самолеплива поправка кожа погодна за каучи, лежалка,софи, столови, седиште за автомобил, чанти, чанта , чизми, долна јакна, ремени , перница, багаж, ракавици, седишта за мотоцикли, лежалка, чанта, седиште за камиони и други кожни мебел.

Leather Repair Patch Feature No heat required, No Ironing, No tools required, No Sewing required, No Waiting Times, leather Smooth,Waterproof, Wear resistant,Perfect repair comfort,Self-Adhesive Strong and Durable. non-residual adhesive,paste strong,Anti Scratch:
Excellent leather patches for fixing Scratches, Tears, Holes, Rips, Burns or Cracks,well for Uneven or curved surface, holding up perfectly well:
Material:
PU leather + stretch fabric
Thickness:
approx 0.03 inch
How to use:
1. Make sure the tear area is clean and dry.:
2. Make sure the size of your hole area and scissor tape:
3. Stick down patch.:
4. Press firmly to paste strong:
5. All done. Item can be used immediately.:
Suggest:
Before applying, please ensure the area is clean.:
After installing, you could use a hair dryer to warm it. Let melt the sticky part to the fabric. Just make sure leather tape gets full adhesion.:
Note:
The color of the leather surface may vary slightly depending on the different light.:
Please carefully compare the texture and color on the detail page before purchasing and choose your right color,make Perfect match and blended well. :