AHANDMAKER 2 Ролни 0,1 Инчен Корпа Ткаење Тркалезна Пластична Трска, Синтетички Webан Трска Веб, Кафеава И Беж Тркалезна Трска Шилеста Кошница Ткаење Трска, За Кошница Мебе?
  • Неодамнешно

AHANDMAKER 2 Ролни 0,1 Инчен Корпа Ткаење Тркалезна Пластична Трска, Синтетички Webан Трска Веб, Кафеава И Беж Тркалезна Трска Шилеста

DEN 217.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок Квалитет И Издржлив : оваа тркалезна трска за корпа е изработена од висококвалитетен пластичен материјал, површината е изшкуркана, многу мазна и без бруси, можете да ја користите со доверба Добра флексибилност : оваа ткаена трска има силна способност за свиткување и не е лесно да се скрши и може да се вткае во предмети со различна форма, намалувајќи го ризикот од триење и кршење. Две Бои : ќе добиете две ролни rан со дијаметар од 0,1 " /2,5 мм, поделени на беж и кафеава, можете да ги измешате и ткаете двете бои за да добиете неочекувани производи. Самостојно Ткаење : Ткаењето трска може да направи секој сам проект како што сакате, носејќи многу забава и подобрувајќи ја вашата практична способност. Разноврсна Употреба : оваа тркалезна шина од трска може да се користи во ткаење корпи и изработка на занаети, одлична е за поправка на ткаен мебел како столици, лежалки, а може да се користи и како стапче за парфем.