3Д Сладолед Кекс Форма Свеќа Мувла, Сладолед Конус Свеќа Мувла, Рачно Изработени Сапун Ароматерапија Гипс Калапи За Чоколадо Занает ФОНДАН НАПРАВИ САМ УКРАСИ Бања ?
  • Неодамнешно

3Д Сладолед Кекс Форма Свеќа Мувла, Сладолед Конус Свеќа Мувла, Рачно Изработени Сапун Ароматерапија Гипс Калапи За Чоколадо Занает

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3д Калапи За Кекси За Сладолед : доаѓа со 1x Силиконски Калап во Форма На Сладолед; совршен за вашите уникатни самостојни проекти Овој сладолед конус свеќа калапи е направен од храна одделение силиконски, Бпа Слободен, нетоксичен, безбеден и издржлив, не е лесно да се деформира. Совршен За Кекси, За Украсување Фондан Колачи, Кекси, Роденденски Колачи чоколадо, џело снимки, мини мафини, моделирање глина, правење сапун, бомби за капење, правење бонбони. Торта Декорација Мувла : не само за храна,тоа е исто така одличен алатки за децата ДА СЕ НАПРАВИ САМ глина ракотворби,и се користи за декорација на сапун, можете да најдете повеќе креативни користење метод. Совршен Подарок : Нашите калапи за силиконска смола се совршени за себе, членовите на семејството, пријателите или секој што сака занаетчиски проект.или можете да го користите за да создадете уникатни рачно изработени подароци за славење На Ноќта На Вештерките, Божиќ, Денот на Благодарноста, Среќна Нова Година, Роденден, Денот на Мајката, Денот На Таткото, Денот На Вљубените, Роденденот На Вашингтон, Денот на Шегата, Велигден, Денот На Арбор, Денот На Споменот, Денот На Независноста, Денот На Трудот, Денот На Колумбо, Денот на Ветеранот, Денот На Знамето. 3д Калапи За Кекси За Сладолед : доаѓа со 1x Силиконски Калап во Форма На Сладолед; совршен за вашите уникатни самостојни проекти. Овој сладолед конус свеќа калапи е направен од храна одделение силиконски, Бпа Слободен, нетоксичен, безбеден и издржлив, не е лесно да се деформира. Совршен За Кекси, За Украсување Фондан Колачи, Кекси, Роденденски Колачи чоколадо, џело снимки, мини мафини, моделирање глина, правење сапун, бомби за капење, правење бонбони. Торта Декорација Мувла : не само за храна,тоа е исто така одличен алатки за децата ДА СЕ НАПРАВИ САМ глина ракотворби,и се користи за декорација на сапун, можете да најдете повеќе креативни користење метод. Совршен Подарок : Нашите калапи за силиконска смола се совршени за себе, членовите на семејството, пријателите или секој што сака занаетчиски проект.или можете да го користите за да создадете уникатни рачно изработени подароци за славење На Ноќта На Вештерките, Божиќ, Денот на Благодарноста, Среќна Нова Година, Роденден, Денот на Мајката, Денот На Таткото, Денот На Вљубените, Роденденот На Вашингтон, Денот на Шегата, Велигден, Денот На Арбор, Денот На Споменот, Денот На Независноста, Денот На Трудот, Денот На Колумбо, Денот на Ветеранот, Денот На Знамето.

-Color:
Random!
-Material:
Food-grade silicone
-Mold Size:
As is shown in the pictures
Note:
-This mold may be not as large as you imagine; Please pay attention to size info before you make payment.:
- Before use:
please clean it in boiling water.
- After use:
Please clean and keep it away from direct sunlight.
- Mold should keep flat in baking tray, don't bake mold only. :