јангјанфенгфеи Силиконски Калап ЗА Свеќи ВО Форма На Бисерна Школка 3Д Ароматерапија Морска Школка Сапун Торта Печење Рачно Изработена Уметност Занает Мувла Алат?
  • Неодамнешно

јангјанфенгфеи Силиконски Калап ЗА Свеќи ВО Форма На Бисерна Школка 3Д Ароматерапија Морска Школка Сапун Торта Печење Рачно Изработена

DEN 1001.28

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетен материјал] : мувла за свеќи, може да се користи за печење или ладење Мека и цврста, површината е мазна и лесна за чистење. Тоа е најдобриот калап за кујната. Тој е без мирис, отпорен на прашина, издржлив, непропустлив и лесен за чистење. Флексибилен, еднократно, нелеплив, лесен за демулдирање, добар ефект на обликување, кој се користи за украсување вкусни колачи. Погоден за правење колачи, сапуни, свеќи, колачи со фондан, колачи со мус, пудинзи, чоколади, желе или пудинзи, овошни колачи итн. Силиконски материјал, флексибилен, еднократно и издржлив. Материјал силиконска боја како фотонет тежина 820g Size 12.2*11*10cmwide температурна отпорност : -40/230®.[Лесно расклопување и расклопување] Само истурете ги омилените состојки Во калапот за свеќи, и откако целосно ќе се излади, површината на калапот е мазна, а материјалот е мек, и лесно може да се расклопи со нежно туркање на дното на калапот.