Силиконски Калапи За Детелина Со Четири Лисја Меки Калапи Од Полимерна Глина Фондан Во Форма На Детелина Калапи За Чоколадни Калапи За Силиконски Колачи За Декора?
  • Неодамнешно

Силиконски Калапи За Детелина Со Четири Лисја Меки Калапи Од Полимерна Глина Фондан Во Форма На Детелина Калапи За Чоколадни Калапи

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Калапи за Детелина со четири Лисја : доаѓа со Силиконски Калап од 1x Детелина; може да добиете три живописни занаети во форма на среќна детелина во три различни големини со користење на овој калап; совршен за украси за торта или странични украси или други самостојни проекти Силиконски Калапи за храна : овој калап за лисја е изработен од силикон за храна, Без БПА, нетоксичен, безбеден и издржлив, не е лесен за деформација. Лесен за употреба, исто така лесен за чистење. Лесно Печење : силиконскиот калап е нелеплива идеална алатка за печење, лесна за чистење и безбедна за употреба во печки, микробранови печки, замрзнувачи и машини за миење садови. Работна Температура : -40w ~ 446w / 40°C до 230°C. Широк Апликации : Овој лист силиконски калап може да се примени за да се создадат многу проекти од украси за колачи до дизајни за ракотворби, како што се правење стопено чоколадо, бонбони, фондан, желе, глина, сапун, восок, мраз, епоксидна смола итн. Пакетот Вклучува : 1 x Четири Лист Детелина Мувла Материјал : храна одделение Силиконски Големина : 3.95 " работен температурен опсег : -40°F до 230°F Карактеристики : 1.Овој калап за детелина е изработен од силикон за храна, Без БПА; безбеден, мек, флексибилен, лесен за расклопување. Може да добиете 3 занаети во форма на детелина со четири лисја во три различни големини со користење на овој КАЛАП ЗА печење ТОРТА САМ.