Кеокер Свила Екран За Полимерна Глина Со Гумени Гумен, Цветни Свила Екран Матрици За Полимерна Глина, Роза Печатење На Глина &засилувач; Други Накит Глина Обетки Де?
  • Неодамнешно

Кеокер Свила Екран За Полимерна Глина Со Гумени Гумен, Цветни Свила Екран Матрици За Полимерна Глина, Роза Печатење На Глина

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цветни Свилени Матрици Екран За Полимерна Глина со 5 модели дизајн роза, Детелина, Глуварче И гумени Гумени Свилен Екран за повеќекратна употреба За Големина На Полимерни Глинени Лимови-секој 6 " х 3,8 "(15,0 см х 9,0 см). Екран Од полимерна Глина за повеќекратна употреба-користете акрилен материјал на база на вода за сликање. Потопете го во вода 5-10 минути веднаш по печатењето, а потоа исплакнете го со вода и исушете го за следната употреба. Висококвалитетен Комплет За Екран Од Глинена Свила-филмски материјал од оптичко одделение од задната страна, лесен за лепење на глина за печатење. Одлична Работа со Секачи Од Полимерна Глина : по печатењето, можете да користите обетки глинени секачи за да ја отсечете формата, не треба повеќе да чекате. Потоа исушете ја глината во рерната.