Ccbeauty Professional Комплет За Боја На Тело За Лице 20 Бои Со 10 Четки, Пакет Со Комплет За Шминка За Кловн Бела Црна Црвена Боја За Лице ЗА Ноќта НА Вештерките SFX Cosplay Голема Та?
  • Неодамнешно

Ccbeauty Professional Комплет За Боја На Тело За Лице 20 Бои Со 10 Четки, Пакет Со Комплет За Шминка За Кловн Бела Црна Црвена

DEN 525.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1Пакетот Вклучува 7 Ставки : 1x20 Боја За Лице Во Боја (14 Редовни И 6 Ув Сјајни Бои), 1x10 Сини Четки за Сликање, 1xclown Комплет За Шминка со 6 Дрвени Четки, Црвен Нос, 3 Креми За Подлога за Шминка За Ноќта на Вештерките, во голема мера реализирајте го вашиот неограничен замислете со овој комплетен комплет!. Живописни и смели бои - горди сме што нудиме на опсегот на клиенти комплет за сликање лице со одличен квалитет кој нуди богати, светли, смели бои, давајќи одлична покриеност со еден слој или мешавина за уникатни бои за да го создадете посакуваниот и луд изглед!. Висока Пигментација и Одлична Покриеност - Обезбедете им на професионалните шминкери боите што им се потребни за секаков вид уметничка шминка или боење со специјални ефекти. Овие дебели, кремасти тонови беспрекорно ја покриваат кожата. Боите можат лесно да се засенчат заедно за да се добијат широк спектар на ефекти. Тие можат да се користат и како забава и празнична шминка за деца. Лесно се нанесува и отстранува - по специјална подготовка, пастата е мека и мазна, лесна за покривање и има широка покриеност.Само треба да ја обложите шминката за поодреден изглед и да дозволите околу пет минути време на сушење помеѓу слоевите.