Голема РАМПА ЗА Глувче ЗА ИГРИ НА РГБ - 15 Режими На Светлина Продолжена Подлога За Тастатура На Компјутерот, Подлога За Глувче Со Аниме Змеј,Подлога За Глувче Со Вис?
  • Неодамнешно

Голема РАМПА ЗА Глувче ЗА ИГРИ НА РГБ - 15 Режими На Светлина Продолжена Подлога За Тастатура На Компјутерот, Подлога За Глувче Со

DEN 1089.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€15 RGB РЕЖИМИ НА СВЕТЛО И ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА rgb Gaming Mouse pad има 15 Режими На Осветлување : вклучува 9 видови Монохроматска Светлина, 1 вид НА Rgb Наизменично , 2 видови НА RGB Дишење, 3 видови НА RGB Трчање светлината е светла, но не го спречува гледањето на мониторот. Големината од 31,5 х 12 инчи совршено одговара на глувчето и тастатурата и сепак има голема количина простор за движење. ●Мазна Површина И Основа ● подлогата За глувчето е изработена од супер влакна и мека мека крпа површина со гумена основа, цврсто ја зафаќа работната површина, гејмерскиот глушец може точно и лесно да се лизне на влошките на глувчето. ①Лесен За Употреба Оваа подлога за глувче се напојува СО USB,приклучок и репродукција.Притиснете го копчето за промена и изберете го режимот на боја на осветлување,погодност за употреба. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТНА Подлога За Глувче ● Усвојување гумена материја со висока еластичност. Дизајнот на зашиени рабови обезбедува долго последно време на услуга, заштита на рампа, деформација и дегум. ●30-ДНЕВНИ ПАРИ НАЗАД И ДОЖИВОТНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ●Стоиме Зад Нашиот Квалитет! Ако поради некоја причина не сте целосно среќни, контактирајте не директно, ние ќе ја замениме или вратиме вашата нарачка без поставено прашање. КУПЕТЕ СО 100% ДОВЕРБА!. Questares дека * нашите ГОЛЕМИ LED игри глувчето мат наменета за гејмерите, одлично да се користи за игри/канцеларија работа.  * Изработени од гума * RGB игри на глувчето рампа со 15 RGB режими на осветлување, вклучувајќи Црвена, зелена, сина, виолетова, индиго, жолта, бела, магента, портокалова, наизменичен бран, синхронизирачки бран, наизменично црвено менување,, синхронизирајте дишење , алтернативно дишење, режим на исклучување на меморијата, исклучени светла, обезбедува визуелно зашеметување на боите и ефектите.