ROSEWILL SAROS C150XS 7.1 SURROUND Sound USB Pro Gaming Слушалки, 50mm Двигател Со Целосен Спектар, Микрофон За Намалување На Бучавата, Удобни Контроли Во Линија, Динамично RGB Позадинско Осве?
  • Неодамнешно

ROSEWILL SAROS C150XS 7.1 SURROUND Sound USB Pro Gaming Слушалки, 50mm Двигател Со Целосен Спектар, Микрофон За Намалување На Бучавата, Удобни

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

71 Виртуелен Опкружувачки Звук : Добијте аудио знаци со 8-канална конфигурација на звучникот испорачана од моќна возачка единица од 50мм и потопете се во позициони аудио ефекти во играта и целосна звучна фаза за да удрите брзо со живописна јасност и застрашувачка прецизност и да добиете победнички рабови над ривалскиот тим. Динамички Rgb Задни Осветлувања : Уживајте Во звучните перформанси СО led осветлувачки ефект на дишење за да го засилите вашето искуство со игри додека комуницирате тактики и команди со сојузниците преку сеопфатен микрофон во текот на интензивните битки. Прилагодување на софтверот : Изберете од претходно поставени аудио режими или конфигурирајте профили, еквилајзер за мелодија, звучни и вокални ефекти за звучници и микрофон за да го прилагодите и подобрите звучното искуство што одговара на вашите желби. Про Игри Дизајн : Меките слушалки што дишат обезбедуваат удобност и издржливост, така што ќе можете да се фокусирате на победа на безброј игри без одвлекување на вниманието.