АСУС РОГ Брус Аце Цел Лабораторија Издание Гејмерски Глувчето Рампа, 508 Х 420 х 3 мм, Големи Димензии, Мека, Хибридна Ткаенина Материјал, Не-Лизга Гумени База, еспорт &з?
  • Неодамнешно

АСУС РОГ Брус Аце Цел Лабораторија Издание Гејмерски Глувчето Рампа, 508 Х 420 х 3 мм, Големи Димензии, Мека, Хибридна Ткаенина Материјал, Не-Лизга

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Обука За точност На Лабораторијата за Синергистичка Цел : ознаките за Мерење на подлогата на глувчето работат во Тандем Со Лабораториски софтвер За Да им помогнат на играчите да тренираат точност на ЦЕЛТА ЗА ИГРИ НА ФПС Оптимизирана површина на глувчето : површината На хибридната ткаенина обезбедува непречено движење и обезбедува соодветно триење за прецизни повратни информации. Заштитна нано облога : површината што отфрла Вода, масло и прашина е лесна за чистење и одржување. Екстра-мека гумена основа : гумената основа со дебелина од 3 мм обезбедува стабилна, нелеплива основа со вистинска количина на амортизирање за удобност при игри. Рог Брус Аце Цел Лабораторија издание големи димензии гејмерски глувчето рампа е дизајниран да работи Со цел Лабораторија Х РОГ 360 задача да им помогне на гејмерите подобрување на нивната цел. Кецот За Брус има хибридна платнена површина за помазно лизгање и подобра контрола, површина што отфрла вода, масло и прашина, заштитна нано облога и мека гумена основа што не се лизга.