Преносни Патување Црна Внатрешна Сива Хард Ева Школка Игри На Глувчето Случај, Глувчето Случај, Безжичен Глувчето Случај, Патување Глувчето Случај, Носење Заштитн?
  • Неодамнешно

Преносни Патување Црна Внатрешна Сива Хард Ева Школка Игри На Глувчето Случај, Глувчето Случај, Безжичен Глувчето Случај, Патување

DEN 1497.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мека Постава : меката антистатичка постава го штити глувчето од испакнатини, вдлабнатини и гребнатини Цврста Школка ЕВА : Отпорна На Удари, отпорна на прашина и водоотпорна, заштитете го глувчето за игри од капки, гребнатини, испакнатини, прскања и прашина. Совршено Вклопување : Доаѓа со удобен ремен за раце за лесно носење, со специјален и цврст патент за подобро искуство во користењето. Соодветност : случајот ЕВА е издржлив и погоден За Логитех Подигнете Вертикаленouseономски Глушец. Компактен и Пренослив : лесно може да се вклопи во вашиот ранец, куфер или каде сакате и никогаш повеќе да не се грижите дали глувчето ќе се оштети. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Производ На Глувчето : Најлон, Еваколор : Црна (Внатрешна Сива)Погодна : За Логитех Лифт Вертикална Listономска Листа На Пакети Со Глувци : 1 Х Куќиште на Глувчето.

Item Type:
 Mouse Case
Product Material:
Nylon, EVA
Color:
Black (Inner Gray)
Suitable:
for Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse
Package List:
1 x Mouse Case