Кабел За Механичка Тастатура Zyyini, USB C ДО USB Прилагоден Намотан Кабел Со Метален Авијатичар Што Се Одвојува, Двоен Ракав, Брзо Полнење, За Usb C Механички Тастатури За И?
  • Неодамнешно

Кабел За Механичка Тастатура Zyyini, USB C ДО USB Прилагоден Намотан Кабел Со Метален Авијатичар Што Се Одвојува, Двоен Ракав, Брзо Полнење, За

DEN 276.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Широк Компатибилен : кабелот за тастатура за игри има конектор спротивен на два метални кружни приклучоци, со сребрен прстен за заклучување, компатибилен со повеќето механички тастатури ЗА игри USB C Брзо Полнење : механичкиот кабел на тастатурата може брзо да се полни, што е безбеден и лесен за употреба и може да ги задоволи дневните потреби. Двоен Ракав : кабелот за тастатура од типот ц е прилагоден со двоен ракав, кој користи бакарна жица и алуминиумска заштитна фолија, што не е лесно да се скрши. Приклучок Од типот Ц : кабелот за тастатура за игри има приклучок од типот ц, што ја подобрува ефикасноста на полнењето и може да се користи со доверба. Опсег на Примена : механичкиот кабел за тастатура ви овозможува брзо поврзување на различни кабли со тастатури или други додатоци. Ад Функција : 1. Широк Компатибилен : кабелот за тастатура за игри има конектор спротивен на два метални кружни приклучоци, со сребрен прстен за заклучување, компатибилен со повеќето механички тастатури за игри УСБ Ц 2. Брзо Полнење : механичкиот кабел на тастатурата може брзо да се полни, што е безбеден и лесен за употреба и може да ги задоволи дневните потреби 3. Двоен Ракав : кабелот за тастатура од типот ц е прилагоден со двоен ракав, кој користи бакарна жица и алуминиумска заштитна фолија, што не е лесно да се скрши 4.

Item Type:
 Mechanical Keyboard Cable
Material:
Nylon
Function:
Mechanical Keyboard Cable
Scope of Application:
Keyboard
Package List:
1 x Type C Mechanical Keyboard Cable  :
1 x USB Mechanical Keyboard Cable  :