ТЕНМОС К6 Безжичен Гејмерски Глушец, Тивок ЛЕД Глувци ШТО Се Полнат Со USB Приемник, 3 Прилагодливо НИВО НА DPI и 6 Копчиња, Компатибилен Лаптоп/Компјутер/Тетратка За Ав?
  • Неодамнешно

ТЕНМОС К6 Безжичен Гејмерски Глушец, Тивок ЛЕД Глувци ШТО Се Полнат Со USB Приемник, 3 Прилагодливо НИВО НА DPI и 6 Копчиња, Компатибилен

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безжичен Глушец На полнење : Вградена батерија на полнење, со кабел за полнење Нема потреба од менување на батериите. Широко е компатибилен со ЛАПТОП/ компјутер што со USB порта, поддржува Windows XP, Windows Vista, Win7/8,10, mac os систем. Супер Тивок Клик : Специјален беззвучен дизајн за десното и левото копче, ве тера да се концентрирате на работа или играње игри без да ги вознемирувате другите. Стабилно и Прецизно Следење : безжичен глушец Од 2,4 GHz, до 10 метри ултра долги и стабилен безжичен пренос. 1000/1600/2400 ипк слободен прекинувач за да се задоволат вашите потреби со висока прецизност. Колку е повисок ИПК, толку побрзо ќе се движи курсорот на вашиот екран. Заштеда на енергија : на дното имајте 2 КОПЧЕ ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ, горниот за контрола на глувчето, под ЕДЕН Е прекинувач ЗА светло со лер, можете да го исклучите светлото во секое време за да заштедите батерија.