Перика за кучиња Yuanyoutong Смешно кучиња костум за мали средни големи кучиња, капа за кучиња косплеј, слатки додатоци за мачки, прилагодлива облека за миленичиња за Но?
  • Неодамнешно

Перика за кучиња Yuanyoutong Смешно кучиња костум за мали средни големи кучиња, капа за кучиња косплеј, слатки додатоци за мачки, прилагодлива

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материјал】 Оваа перика за кучиња е изработена од полиестерски материјал, добро изработен, многу блиску до текстурата на човечката коса, многу мека и мазна до допирот, обезбедувајќи удобно искуство со носење за вашето домашно милениче 【Погодни раси】 Костумите за кучиња можат да ги носат Теди, Пух, Англиско куче, Корги, Шиба Ину или Златен ретривер со обем на главата од 11.62in/30-60см, носењето ќе го направи вашето домашно милениче да изгледа повеќе симпатично и шармантно. 【Прилагодливо】 Доаѓа со прилагодлива тока, која не само што може лесно да се прилагоди на најдобрата позиција за носење за вашето домашно милениче, туку може да спречи и периката да падне; Покрај тоа, исто така е многу лесно да се соблече и нема да ја повреди косата на вашето домашно милениче. 【Нагласување на забава】 Погодно е вашето домашно милениче да носи во разни прилики, како што се Ноќта на вештерките, Божиќ, шоуа за кучиња, забави за костуми, настани за космеј, итн. Тоа може да го направи вашето домашно милениче во фокусот на настанот. 【Најдобар подарок за миленичиња】 Може да биде убав подарок за вашето сакано милениче да ја покаже вашата грижа и loveубов, или можете да им го дадете на пријателите и семејството кои имаат миленичиња и тие ќе бидат среќни да ја добијат оваа смешна перика. 【Материјал】 Оваа перика за кучиња е изработена од полиестерски материјал, добро изработен, многу блиску до текстурата на човечката коса, многу мека и мазна до допирот, обезбедувајќи удобно искуство со носење за вашето домашно милениче. 【Погодни раси】 Костумите за кучиња можат да ги носат Теди, Пух, Англиско куче, Корги, Шиба Ину или Златен ретривер со обем на главата од 11.62in/30-60см, носењето ќе го направи вашето домашно милениче да изгледа повеќе симпатично и шармантно.