Надградена Мелница За Нокти За Кучиња касфуј-Професионален 2-Брзински Електричен Тример За Нокти За Миленичиња Безболно Чешлање на Шепите &засилувач; Измазнување ?
  • Неодамнешно

Надградена Мелница За Нокти За Кучиња касфуј-Професионален 2-Брзински Електричен Тример За Нокти За Миленичиња Безболно Чешлање

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбедно, Ефикасно И Прецизно Средување : оваа мелница за нокти за кучиња користи напредна мелница за дијамантски барабан за да го испорача најбезбедното, најудобно мелење канџи за миленичиња Препорачано од ветеринари и професионалци за чешлање миленичиња, безболно и прецизно исечете ги ноктите на вашето домашно милениче насекаде. Напреден Прекинувач со 2 Брзини И 3 Пристаништа за Мелење : тримерот има прилагодлив дизајн со мала брзина доволно моќен поддржува тешко мелење. И со 3 пристаништа што одговараат на мали, средни или големи миленичиња, едноставно изберете ја соодветната порта и брзина во зависност од големината и цврстината на ноктите на вашето домашно милениче. Супер Низок Шум И Вибрации : Многу миленичиња се под стрес од звукот и вибрациите на мелницата за нокти за миленичиња. Сепак, нашата електрична мелница за нокти за миленичиња користи супериорен мотор со супер-тивка технологија која произведува многу ниски вибрации. Помош песок миленичиња канџи побрзо и полесно.