МЕСТО По Етички Производи Играчки За Кучиња Чудната Играчка За Кучиња со Чкрипење За сите Кучиња Џвакајте Кадифен И Пискајте Играчка За Кучиња Мали И Големи Раси И?
  • Неодамнешно

МЕСТО По Етички Производи Играчки За Кучиња Чудната Играчка За Кучиња со Чкрипење За сите Кучиња Џвакајте Кадифен И Пискајте Играчка

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПИСКЛИВ, КРЦКАВ, ИНТЕРАКТИВНА ЗАБАВА : Чувајте го вашето куче забавувано цел ден Со Забавни Чипови На САМОТО Место-Смешни Играчки За Кучиња кои се полнети, пискливи и крцкави забавни играчки за кучиња за вашето мало или големо куче ЗАБАВНО ЗА НОСЕЊЕ : Направено со издржлив балистички најлон одлична играчка за носење, играчка за гушкање и лесна играчка за џвакање за вашето кученце или куче. СИМПАТИЧНИ ДИЗАЈНИ И ЗАБАВНИ ЗА СПОДЕЛУВАЊЕ : Нашите играчки се дизајнирани имајќи ги предвид и кучињата и нивните сопственици! Соберете ги сите ваши омилени дизајни. 100% забава, со 0 калории!. САМО ВИСТИНСКАТА ГОЛЕМИНА : Совршена Вреќа Со Колачиња Од 8 Инчи. Голема мала играчка за кучиња, голема играчка за кучиња, па дури и играчка за кученца. ЕТИЧКИТЕ ПРОИЗВОДИ ВЕТУВААТ : ако вие или вашето домашно милениче не сте целосно задоволни со производот, сакаме да слушнеме од вас. Посетете ја нашата веб-страница за повеќе информации. ПИСКЛИВ, КРЦКАВ, ИНТЕРАКТИВНА ЗАБАВА : Чувајте го вашето куче забавувано цел ден Со Забавни Чипови На САМОТО Место-Смешни Играчки За Кучиња кои се полнети, пискливи и крцкави забавни играчки за кучиња за вашето мало или големо куче. ЗАБАВНО ЗА НОСЕЊЕ : Направено со издржлив балистички најлон одлична играчка за носење, играчка за гушкање и лесна играчка за џвакање за вашето кученце или куче. СИМПАТИЧНИ ДИЗАЈНИ И ЗАБАВНИ ЗА СПОДЕЛУВАЊЕ : Нашите играчки се дизајнирани имајќи ги предвид и кучињата и нивните сопственици! Соберете ги сите ваши омилени дизајни.