Таимовеи Перење Голем Кревет За Кучиња Миленичиња Мека Голема Перница За Кучиња Одгледувачница Дизајн На Шепа Миленичиња Пријатна Троседот Мат За Кученца Мачки К?
  • Неодамнешно

Таимовеи Перење Голем Кревет За Кучиња Миленичиња Мека Голема Перница За Кучиња Одгледувачница Дизајн На Шепа Миленичиња Пријатна Троседот Мат

DEN 1531.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјали Овој Кревет Е Направен од Меки и Топли Материјали,Точно ќе Ги Загрее Вашите Миленици. Совршено Гнездо За Вашите Миленици И Тие Ќе Имаат Одличен Сон на Него. Дише И Издржливо, Ќе биде Апсолутно Популарно кај Домашните Миленици. Нелизгачкиот Пластичен Дизајн Капе На Дното е Стабилен и Отпорен на Нечистотија и Абење. Овој Кревет Е Направен од Меки и Топли Материјали,Точно ќе Ги Загрее Вашите Миленици. Совршено Гнездо За Вашите Миленици И Тие Ќе Имаат Одличен Сон на Него. Дише И Издржливо, Ќе биде Апсолутно Популарно кај Домашните Миленици. Нелизгачкиот Пластичен Дизајн Капе На Дното е Стабилен и Отпорен на Нечистотија и Абење. Материјал : Водоотпорна Окслотза : Големина М : 70*45*6см, Погоден За Домашни Миленици Со Големина Помала од 15кгсл : 85*55*8см, Погоден За Домашни Миленици Со Големина Помала од 30кгсл : 105*65*8см, Погоден За Домашни Миленици Помалку од 50кгкарактеристики : На Материјали.