Куче Носат Прашка, Итни Ранец Миленичиња Нозе Поддршка &засилувач; Рехабилитација Куче Лифт Темперамент за Ноктите Кастри, Куче Превозникот За Високи Кучиња Заедн?
  • Неодамнешно

Куче Носат Прашка, Итни Ранец Миленичиња Нозе Поддршка &засилувач; Рехабилитација Куче Лифт Темперамент за Ноктите Кастри, Куче

DEN 703.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Цели : нашите производи се погодни за постари кучиња или за оштетување на зглобовите, артритис и ревматоидни кучиња, што може да им помогне да одат по скали, да влегуваат и излегуваат од автомобили или да висат кучиња и да ги стегаат шепите ?Висок квалитет : мрежестата ткаенина за состојки обезбедува најдобра удобност за пешачење, рехабилитација и други активности на отворено, кои можат да се носат цел ден. Тешката најлонска мрежа има силен и водоотпорен надворешен слој кој е погоден за целодневна употреба и обезбедува сигурна стабилност. ?Ефект : нашиот производ обезбедува целосна поддршка. Може да се користи и од предните и од задните нозе. Не треба да се грижите дали кучето ќе падне од скалите. Нашите производи обезбедуваат целосна заштита. ?Карактеристики : дизајнот На Перницата За Поддршка е погоден за повеќето машки кучиња со посебни засеци.