Кеси за Измет од Кучиња докати, 20 Ролни, Пакување од 300, 9 х 13 Биоразградливи И Компостирани Кеси За Отпад со Диспензерот, Екстра Дебели, Отпорни На Истекување, Миризл?
  • Неодамнешно

Кеси за Измет од Кучиња докати, 20 Ролни, Пакување од 300, 9 х 13 Биоразградливи И Компостирани Кеси За Отпад со Диспензерот, Екстра

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Екстра Дебели И Доказ За Истекување : Вреќите Со Измет Докати се 100% отпорни на истекување и екстра дебели,никогаш не грижете се за какво било истурање и вашите раце кога ќе го подигнете изметот при одење на кучињата Земјата Пријателски сите кеси за измет се направени од пченкарен скроб кој може да се распадне од микроорганизми и да се сврти кон јаглерод диоксид и вода. ајде да работиме заедно за да ја заштитиме нашата земја. 9х13 инчи (23х33 см) се вклопуваат во сите диспензери со стандардна големина. 15 кеси/ролна и 20 ролни/пакет, вкупно 300 кеси можат да обезбедат до 4 месеци. Едноставен за употреба : Лесен За Отворање и Откинување од Ролната,со диспензерот можете да го користите насекаде. Едноставно за отворање и врзување безбедно за да можете да уживате во прошетка без стрес со вашиот најдобар пријател. Мирис На Пченкарен Скроб : нашите торби за кучиња се оригинални Мириси на Пченкарен Скроб и помагаат да се заклучи тој мирис засекогаш за да можете наместо тоа да мирисате на прекрасност.