Циклус Куче Планина Сасквач Шишиња Отворач Куче Јака-Без Смрдеа Водоотпорен Јака за Кучиња &засилувач; Кученца/Безбедна Брава-Заклучување Тока/Водоотпорен/Одржли?
  • Неодамнешно

Циклус Куче Планина Сасквач Шишиња Отворач Куче Јака-Без Смрдеа Водоотпорен Јака за Кучиња &засилувач; Кученца/Безбедна Брава-Заклучување

DEN 332.16

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕЗ СМРДЛИВА ВОДООТПОРНА ЈАКА : нашите без смрдеа, водоотпорни јаки се совршени за лупање на плажа, натопи во реката или за трчање на дожд Направено со рециклирана водоотпорна гумена подлога која се спротивставува на мирисите за разлика од типичните најлонски јаки. БЕЗБЕДНА БРАВА ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА БРАВАТА : x4 пати посилна од пластичните токи, нашите метални токи за заклучување на бравата за брзо ослободување се моделирани по токи на седиштата на авионот. Тие се безбедни, цврсти и лесни за ослободување. СПЕЦИЈАЛЕН ОТВОРАЧ ЗА ШИШИЊА И ЛИЧНА КАРТА : ова не е само јака за кучиња. За еден, додатокот за поводник се удвојува како отворач за шишиња. И ако ви е смачено да ја слушате ознаката на вашето куче како џинглинг против неговиот поводник, има посебен додаток за ЛИЧНА карта само за вас. ОДРЖЛИВО ИЗРАБОТЕНО СО РЕЦИКЛИРАН МАТЕРИЈАЛ : Во Циклус Куче, сѐ што правиме користи издржлив пост потрошувачки рециклиран материјал. Изграден од специјален еколаст материјал за намалување на јаглеродниот отпечаток на вашето куче.