Сет На КОПЧИЊА За Зборување Кучиња, 8 Копчиња За Кучиња, 30 Секунди Копчиња За Кучиња За Комуникација, Течно Копчиња За Миленичиња За Кучиња, Копче За Снимање Може Да ?
  • Неодамнешно

Сет На КОПЧИЊА За Зборување Кучиња, 8 Копчиња За Кучиња, 30 Секунди Копчиња За Кучиња За Комуникација, Течно Копчиња За Миленичиња За

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

30 СЕКУНДИ ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ЗВУК-времето на снимање на копчето за кучиња е 30 секунди, можете да ги промените гласовните записи во секое време и да поддржувате безброј пати Одличниот квалитет на звукот му овозможува на вашето домашно милениче да ги разбере вашите мисли и лесен за носење, многу практичен и интересен. ВКЛУЧЕН ПРЕНОСЛИВ И БАТЕРИЈА-копчето куче за комуникација вклучува 2 ААА батерии, кога звукот станува мал заменете ги батериите и повторно можете да уживате во целосниот, чист звук.4 инчи зборуваат куче копче, мали и компактни, го земе со вас. 8 БОИ И ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА-копчето за разговор за кучиња доаѓа во многу различни бои. Копчињата за кучиња со различни бои може да се користат како различни опции за обука. Можете да ги контролирате режимите "РЕЦ" и "Играј" на дното за да ги снимите вашите пораки, т. храна, игра, вода и оставете го вашето домашно милениче да комуницира со вас. КОПЧИЊАТА За СНИМАЊЕ СО ПОВЕЌЕ СЦЕНИ не се само копчиња за обука на миленичиња, туку можат да се користат и за интеракција родител-дете, игри во домашна канцеларија и креативни подароци за роденден/одмор за да ви донесат незаборавни спомени. КУПУВАЊЕ БЕЗ РИЗИК, ОБЕЗБЕДУВАЊЕ КВАЛИТЕТ - Копчето За Разговор За Миленичиња е направено од апс пластика, природна и заштита на животната средина, можете да купите со доверба, доколку имате какви било прашања или предлози, ве молиме известете не. Ние ќе го решиме за вас што е можно поскоро. 30 СЕКУНДИ ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ЗВУК-времето на снимање на копчето за кучиња е 30 секунди, можете да ги промените гласовните записи во секое време и да поддржувате безброј пати. Одличниот квалитет на звукот му овозможува на вашето домашно милениче да ги разбере вашите мисли и лесен за носење, многу практичен и интересен. ВКЛУЧЕН ПРЕНОСЛИВ И БАТЕРИЈА-копчето куче за комуникација вклучува 2 ААА батерии, кога звукот станува мал заменете ги батериите и повторно можете да уживате во целосниот, чист звук.