Pawhuggies сива рефлектирана мрежа од кучиња, прилагодлива јака за домашно милениче со тока за брзо ослободување, издржливо дишење и отпорна на згаснување, за мали сред?
  • Неодамнешно

Pawhuggies сива рефлектирана мрежа од кучиња, прилагодлива јака за домашно милениче со тока за брзо ослободување, издржливо дишење

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прво безбедност : Оваа рефлексивна јака на кучиња го одржува вашето куче видливо ноќе со оваа рефлективна јака за кучиња, осигурувајќи се дека и двајцата ќе останете безбедни за време на тие вечерни прошетки Совршено вклопување : Со прилагодлив дизајн погоден за мали, средни и големи кучиња, оваа јака за кучиња нуди удобност и безбедност за сите крзнени пријатели. Лесен за употреба : Брзото издавање на оваа јака на кучиња го прави ветре да се облече и да ја соблече јаката, така што вашето кученце може да се подготви за нивната прошетка во ниеден момент. Изграден за да трае : Цврст и отпорен на влечење, оваа јака за кучиња може да се справи со дури и најобичните кутриња со леснотија, додека материјалот за дишење ги одржува удобно. Широк избор на боја : Изберете од низа живописни бои за да одговараат на личноста и стилот на вашето кученце.