НБЈУ Јака За Кора Од Кучиња На Полнење, Јака Против Лаење Со Прилагодлива Чувствителност И Интензитет Звучни Вибрации, Изборна Шок Функција За Мали Средно Големи К?
  • Неодамнешно

НБЈУ Јака За Кора Од Кучиња На Полнење, Јака Против Лаење Со Прилагодлива Чувствителност И Интензитет Звучни Вибрации, Изборна

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Јака од кора за мали средно големи кучиња со 7 нивоа на чувствителност 3 начини на обука на звучен сигнал, вибрации, обезбедува 64 видови на методи за обука. Функција за заштита, два силиконски ракави можат да ја заштитат кожата на кучето. Ип7 водоотпорна кора јака која може да се користи во затворени простории и на отворено. Кора јака полнење, обвинет за само 30 минути и работи околу 12 дена. Јака од кора за мали средно големи кучиња со 7 нивоа на чувствителност. 3 начини на обука на звучен сигнал, вибрации, обезбедува 64 видови на методи за обука. Функција за заштита, два силиконски ракави можат да ја заштитат кожата на кучето. Ип7 водоотпорна кора јака која може да се користи во затворени простории и на отворено. Кора јака полнење, обвинет за само 30 минути и работи околу 12 дена.