Пријателство керамички радино вино сет ретро мала чаша чаша шише со вино вино со вино стакло поставено домаќинство вино диспензерот домаќинства добра за домаќинс?
  • Неодамнешно

Пријателство керамички радино вино сет ретро мала чаша чаша шише со вино вино со вино стакло поставено домаќинство вино диспензерот

DEN 363.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Водата е мазна, а виното се истура, и не е лесно да се капе и да се отсече водата Загревањето на виното е погоден и за топло и ладно. Топло вино во зима и ледено вино во текот на летото. Лесно за чистење, не е лесно да се обои и лесен за чистење. Уникатна глазура, длабока текстура и богата текстура. Водата е мазна, а виното се истура, и не е лесно да се капе и да се отсече водата. Загревањето на виното е погоден и за топло и ладно. Топло вино во зима и ледено вино во текот на летото. Лесно за чистење, не е лесно да се обои и лесен за чистење. Уникатна глазура, длабока текстура и богата текстура. Водата е мазна, а виното се истура, а не е лесно да се капе и да се отсече водата. Загревањето на виното е погодно и за топло и ладно. Замарно вино во зима и ледено вино во лето. Лесно за чистење, а не лесно да се обои и лесна за чистење. Глазура, длабока текстура и богата текстура.