Магнетна Кујна Тајмер-Визуелен Тајмер За Деца, 60-Минутен Тајмер Одбројување Со Гласен Аларм, Магнетни Назад &засилувач; Нерѓосувачки Челик Лице, Кујна Тајмер Прира?
  • Неодамнешно

Магнетна Кујна Тајмер-Визуелен Тајмер За Деца, 60-Минутен Тајмер Одбројување Со Гласен Аларм, Магнетни Назад &засилувач; Нерѓосувачки

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●60 Минутен Магнетски Тајмер т бараат батерии, избегнувајте ги проблемите предизвикани од батериите И лесен за употреба : завртете ја раката на тајмерот во насока на стрелките на часовникот над скалата "55" (Не надминувајте ја скалата "0"), а потоа ротирајте спротивно од стрелките на часовникот до времето на одбројување што треба да го поставите. Погоден за секого. ●Лесно За Гледање И Гласен Аларм, Минутите што остануваат на тајмерот на кујната лесно може да се видат со црвениот дел на бирачот, што е едноставен, но функционален дизајн. Бирачот исчезнува кога времето ќе достигне 0, а алармот ќе се огласи пет секунди на ум на корисникот. Идеален визуелен тајмер за одбројување. ②Магнетна Подлога И Ставете Го Тајмерот За Магнетна Кујна со моќни магнети кои лесно и цврсто можат да се залепат на металните површини, како што се фрижидери, печки, печење итн.