Besportble 2 парчиња Божиќни салфетки ringsвони весели божиќни салфетки држач за прстен метал rhinestone bling bling тока за салфетка за Божиќ новогодишно трпеза за трпезариска дек?
  • Неодамнешно

Besportble 2 парчиња Божиќни салфетки ringsвони весели божиќни салфетки држач за прстен метал rhinestone bling bling тока за салфетка за

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од квалитетен материјал, практично и има удобно чувство на допир Божиќни елементи Дизајн на боја, совршен избор за украсување на салфетка на трпезариската маса. Одлично за дома, забава, ресторан и хотел за да ја облечете трпезариската маса. Погодни за испраќање како подарок за пријатели или семејство, тие ќе ја сакаат неговата исклучителна изработка и детали. Исклучителна тока на салфетка не дозволувајте да уживате во вашето време за вечера, туку и да ги привлечете вашите гости. Опис Овој прстен за салфетка е совршен за поставувањето на вашата табела. Карактеристики дизајни за XMAS стил, совршени декори за поставување табели. Совршено одговарајте на вашата маса за која било или прилика Божиќ, празник, забава, итн. Совршено како Божиќна салфетка. Карактеристики- боја : како што е прикажано;- Материјал : не'рѓосувачки челик;- Големина : 6.