Кеуриг К-Кафе Со Еден Сервис К-Шолја Кафемат, Производител На Лате И Производител На Капучино, Доаѓа со Безбедна Пена За Млеко За Миење Садови, Можност За Шутирање К?
  • Неодамнешно

Кеуриг К-Кафе Со Еден Сервис К-Шолја Кафемат, Производител На Лате И Производител На Капучино, Доаѓа со Безбедна Пена За Млеко За

DEN 1948.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Забелешка : 1) Премногу грубо мелење, премалку кафе или недоволно тампонирање на талогот пред подготовка, сето тоа може да доведе до несоодветен притисок за правилно варење 2) важно е да се напомене дека количината на извлечено еспресо ќе варира во зависност од големината и количината на мелење и може да биде потребно репрограмирање кога ќе се прилагодат големината и количината.Ве молиме погледнете го упатството за корисникот или упатството за корисникот или упатството за корисникот (дадено подолу во PDF) пред првата употреба. КАФЕ, ЛАТЕ И КАПУЧИНО : Користете која било мешунка Од К-Шолја за да сварите кафе или направете вкусни лате и капучино. ЕДНОСТАВНИ КОНТРОЛИ на КОПЧИЊАТА : само вметнете ја секоја мешунка Од К-Чаша и користете ги контролите на копчињата за да сварите вкусно кафе, или направете топли или ладени лате и капучино. ГОЛЕМ резервоар за ВОДА 60оз : ви Овозможува да сварите 6 чаши пред да морате повторно да наполните, заштедувајќи ви време и поедноставувајќи ја утринската рутина. Отстранливиот резервоар го олеснува полнењето. ПАМЕТЕН ПОЧЕТОК : вашиот кафемат се загрева, а потоа се вари во еден едноставен процес. Нема потреба да чекате да се загрее пред да ја изберете големината на чашата. ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН : програмабилната функција за автоматско исклучување автоматски го исклучува вашиот пиварница 2 часа по последната пијалак за заштеда на енергија.