Slowtee yixing Purple Clay чај чај миленичиња крал Кобра змија фигурини, украси за чај од пурпурен песок за декорација, кинеска зодијак змија за симбол на егзорцирање на зли ду?
  • Неодамнешно

Slowtee yixing Purple Clay чај чај миленичиња крал Кобра змија фигурини, украси за чај од пурпурен песок за декорација, кинеска зодијак

DEN 415.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : 3,78in x 2,56in x 3,50in, без вклучување на штандот, рачното мерење, може да биде малку грешки Агресивната змија од кралот за распрснување на демоните, протерувајќи злобни духови. Атрактивно чајно милениче за собирање : живописна змија што стои на вашата крајна маса додава добра глетка за сервирање на чај. 100% рачно изработено од природна виолетова глина : змијата и штандот изработен од „Зиша“, еден вид виолетова глина (црвен порцелан) во Кина, тоа е материјал за резолуција за чај и чај домашно милениче што може да ја апсорбира суштината на чајот . Живописен и посебен украс за прикажување : тоа е идеален подарок за декорација, уметничка колекција, благодарност, роденден, Божиќ, декор за внатрешни работи на автомобили, бизнис, сувенири, итн. Големина : 3,78in x 2.56in x 3,50in, не вклучувајќи го и штандот, прирачникот Мерењето, може да биде малку грешки. Агресивната змија од кралот за распрснување на демоните, протерувајќи злобни духови. Атрактивно чајно милениче за собирање : живописна змија што стои на вашата крајна маса додава добра глетка за сервирање на чај. 100% рачно изработено од природна виолетова глина : змијата и штандот изработен од „Зиша“, еден вид виолетова глина (црвен порцелан) во Кина, тоа е материјал за резолуција за чај и чај домашно милениче што може да ја апсорбира суштината на чајот .