Сантуо Нерѓосувачки Челик Вечера Вилушки Сет-12 ПАРЧИЊА Салата Вилушки Сребрени Садови Со Тркалезна Рачка, Огледало Заврши &засилувач; Машина За Миење Садови Безбе?
  • Неодамнешно

Сантуо Нерѓосувачки Челик Вечера Вилушки Сет-12 ПАРЧИЊА Салата Вилушки Сребрени Садови Со Тркалезна Рачка, Огледало Заврши

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСОК КВАЛИТЕТ : Сантуо Директни вилушки За вечера од 12 парчиња се направени од врвен нерѓосувачки челик за храна мазната површина гарантира дека нема да ја изгребе устата Лакот за огледало ги прави овие модерни сребрени садови секогаш да сјаат. Тие се отпорни на ' рѓа, корозија и безбедна машина за миење садови. Тоа е одлична алтернатива на пластичните вилушки. ОДЛИЧНА ФОРМА и КЛАСИЧЕН ДИЗАЈН : класичната елегантна вилушка за вечера се одликува со прекрасна рачка На Тркалезниот Раб. Благодарение на неговата цврста конструкција и нежните облини за да додадете повеќе елеганција и класа на вашата трпеза,подигнете ги секојдневните оброци на следното ниво. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА УПОТРЕБА : Совршен За секојдневна употреба во домашна кујна, ресторан, хотел, исто така како пристоен подарок. Погодни се и за забави, фестивали и свечени настани, како што се свадби, прослави, семејни вечери и многу повеќе! Тие се одличен избор за ресторани, излети и СКАРА. ЗДРАВА И БЕЗБЕДНОСТ : без БПА, без никел и нема да произведува остатоци или мириси како другите материјали. Направете ја вашата исхрана без грижи. НАЈВИСОКА УСЛУГА ЗА КЛИЕНТИ : Сантуо Директ е посветена на обезбедување на секој клиент со највисок стандард на услуги на клиентите.