Dreaweet hippie цветни печати торба за намирници цветни платно торбички торби со прицврстена торбичка за рачни торбички за жени девојки Пакет за рамо за лаптоп што може д?
  • Неодамнешно

Dreaweet hippie цветни печати торба за намирници цветни платно торбички торби со прицврстена торбичка за рачни торбички за жени девојки Пакет за

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Димензии : 34 (л) CMX42 (г) cm (13,4 инчи16,5 инчи), рачка пад од 26 см/10 Може да се користи како торба за чанти или рамо за рамо. Материјал : Направено од високо квалитетна ткаенина, голем капацитет може да се спушти вашите списанија, закуски, таблети, телефон, паричник, очила за сонце, чадор и други лични предмети. Стилски, но функционален - достапен во многу бои и обрасци, ќе најдете оној што одговара на вашиот стил и модна смисла. Оваа обична торба за тота е одлична за дневна употреба. Мултифункционален еколошки пријателски : Оваа торба може да се користи како чанти, торби за рамо на месинџер, торбички торби, торбички за еднократна употреба, идеални за патување, училиште, работа, плажа, пикник, празник, шопинг, теретана за вежбање. Тешка должност : Оваа торба може да носи повеќе предмети. Тоа е силно, цврсто и не е лесно да се скрши. Лесен, само 120g, нема притисок да го земете каде и да одите. Димензии : 34 (л) CMX42 (г) cm (13,4 инчи16,5 инчи), рачка пад од 26 см/10. Може да се користи како торба за чанти или рамо за рамо. Материјал : Направено од високо квалитетна ткаенина, голем капацитет може да се спушти вашите списанија, закуски, таблети, телефон, паричник, очила за сонце, чадор и други лични предмети. Стилски, но функционален - достапен во многу бои и обрасци, ќе најдете оној што одговара на вашиот стил и модна смисла. Оваа обична торба за тота е одлична за дневна употреба. Мултифункционален еколошки пријателски : Оваа торба може да се користи како чанти, торби за рамо на месинџер, торбички торби, торбички за еднократна употреба, идеални за патување, училиште, работа, плажа, пикник, празник, шопинг, теретана за вежбање. Тешка должност : Оваа торба може да носи повеќе предмети. Тоа е силно, цврсто и не е лесно да се скрши.